Hirdetés

SSD-szabványok a JEDEC-től



|

A JEDEC kiadta új szabványait, amelyek az SSD-meghajtók tartósságának és megbízhatóságának ellenőrzésére szolgálnak.

Hirdetés

A JEDEC kiadta új szabványait, amelyek az SSD-meghajtók tartósságának és megbízhatóságának ellenőrzésére szolgálnak. Ezek segítségével könnyebb lesz összehasonlítani a különböző gyártók által készített SSD-ket.

 

Két szabványt is kiadtak, a JESD218 az SSD-kkel szemben támasztott követelményeket és tartóssággal kapcsolatos teszteljárásokat tartalmazza, a JESD219 szintén a meghajtók strapabíróságára vonatkozik. A szabványok azért születtek, mert segítségükkel olyan sztenderd teszteljárásokat alkalmazhatnak a gyártók, amelyeknek hála az SSD-k jobban összehasonlíthatóak lesznek társaikkal szemben(teljesítményben és tartósságban).

 

Mindkét dokumentum szabadon letölthető, azt azonban csak az idő dönti el, hogy hány gyártó dönt úgy; hogy fel is használja a JEDEC által biztosított lehetőségeket a tesztelések során.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.