Hirdetés

Ősszel jön az Intel Core i5-580M



|

Idén ősszel bővülhet az Intel processzorkínálata a Core i5-ös széria legújabb, 580M névre keresztelt tagjával.

Hirdetés

A 2010-re tervezett Intel Core processzorok csak nemrégen váltak mindenhol elérhetővé, ezért néhány gyártó csak mostanában kezdett modellfrissítésbe. Az Intel idén ősszel bővíti processzorkínálatát, legalábbis a Core i5-ös szériát biztosan.

 

Az új jövevény a Core i5-580M lesz, amely az 540M-et hivatott leváltani. Az új CPU 2,66 GHz-es órajelen fut majd, és 35 wattra lesz szüksége a működéshez. A processzor rendelkezik majd az úgynevezett Turbo Boost technológiával is.

 

A legfőbb különbség egyébként az i5-580M és az i7-es változatok között (azonos órajel mellett), hogy míg az i7 4 MB L3 cache-sel érkezik, addig az i5-580M csak 3 megabájtnyival. Várhatóan azonban az i7-es változat órajelét 2,8 GHz-re növelik. Az i5-i580M idén ősszel jelenik meg a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.