Hirdetés

Star Trek a perifériánkon



|

Perifériáink belopják a végtelen űr és a Star Trek rajongás hangulatát a szobánkba, amennyiben úgy akarjuk.

Hirdetés

A billentyűzeten maga az USS Enterprise látható, az egéren pedig a kanadai születésű színész, William Shatner feszít, aki James T. Kirk kapitányt alakította a népszerű sorozatban.

A szett természetesen USB csatlakozós, így PC és MAC tulajdonosok is tudják használni. A vezetékek gyűlölői ugyanezt a szettet meg tudják venni wireless kivitelben is, ami ugyanígy néz ki, leszámítva a drótokat. A Star Trek sorozat egyébként összesen 725 epizódot, egy rajzfilmsorozatot, tizenegy egész estés mozifilmet és több száz regényt, valamint jó pár videojátékot tartalmaz. Aki tehát nagy barátja ennek az univerzumnak, az 90 dolláros áron itt megveheti a csomagot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.