Hirdetés

StarCraft II-es perifériák a Razertől



|

A 2010-es E3 alkalmából a Razer Starcraft II: Wings of Liberty logóval felvértezett egeret, billentyűzetet és headsetet mutatott be.

Hirdetés

A 2010-es E3 játékexpó alkalmából a legendás Razer úgy döntött, néhány igazán különleges perifériát mutat be. Ezek különlegessége, hogy mindegyiket a nagy érdeklődésnek örvendő StarCraft II: Wings of Liberty logójával vértezték fel. Hasonlót láthattunk régebben a World of Warcrafttal kapcsolatban is.

 

A Razer legújabb egere a Spectre nevet kapta, és speciális AMP fényrendszert használ, változtatható színekkel, amiket maga az egér is képes variálni, annak érdekében, hogy vizuális visszajelzéseket adjon. Az öt programozható gombbal felvértezett egér 5600 DPI-s felbontást és 50G-s gyorsulást támogat, USB-n csatolhatjuk számítógépünkhöz. A teflon talpú, 80 eurós Spectre gyorsaságát az 1000 Hz-es Ultrapolling technológia garantálja.

Az egérhez hasonlóan a Marauder nevű billentyűzet is képes makrókat kezelni, és akár 10 különböző profilt rögzíteni. Szintén az AMP fényrendszert használja, gombjai háttérvilágítottak, és ugyancsak 1 ms-os válaszidőt garantál, ahogyan a Spectre. Ára 120 euró.

 

A harmadik Razer újdonság a Banshee nevű headset, amely hagyományos fejhallgató stílusú kialakítással bír, és integrált mikrofon került rá. Ezen is megtalálható az AMP-monitorozás, frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A nyolc előre beállított profillal érkező Banshee ára 90 euró lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.