Hirdetés

Stealth: ipari billentyűzet acélból, trackballal



|

A Stealth új billentyűzete szinte bárminek ellenáll, ráadásul beépített optikai trackballal rendelkezik.

Hirdetés

A Stealth legújabb billentyűzete a KYBX-400 kódnevet viseli, és elsősorban ipari felhasználáskor lehet hasznos, de egy túlélőtúrára felkészített PC mellett is helyet követelhet magának. A meglehetősen vastag periféria rozsdamentes acél burkolattal rendelkezik.

 

A 71 darab gomb állítható erejű, NVIS-kész, piros háttérvilágítással bír. Jobb oldalra került egy IP65 szabvány szerint lezárt, 38 milliméteres, 800 DPI-s trackball is, így nincs szükség külön egérre. A billentyűzet a NEMA 4, 4X és IP65-ös szabványokat teljesíti, ami azt jelenti, hogy erőteljes vízsugárnak és homokviharnak is ellenáll.

 

Az ütésálló szörnyeteg tehát gyakorlatilag elpusztíthatatlan, számos környezetben tehet jó szolgálatot. Ennek azonban komoly ára van, ugyanis a Stealth 695 dollárért kínálja a KYBX-400-at.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.