Hirdetés

Stílusos gamer billentyűzet az ASUS-tól



|

A ROG GK2000 Gaming billentyűzet mellett itt a ROG Gladius Gaming egér is.

Hirdetés

Az ASUS új ROG szériás perifériákat mutatott be, célkeresztben a játékosokkal. A frissítések közé ezúttal egy gamer billentyűzet és egy hasonló kialakítású egér fért be. A ROG Gladius Gaming egér esetében a dizájn kifejezetten az FPS-eket kedvelőket igyekszik kiszolgálni. 

Hirdetés

A Gladiust jobbkezeseknek tervezték, a DPI az ujjunk hegyével állítható, akár 6400-as értékig is. A 200 hertzes polling rate mellett akár 50G-s gyorsulásra is alkalmas az új "rágcsáló". A gombok mindegyike programozható, a két nagy gomb pedig cserélhető. 

A ROG GK2000 Gaming billentyűzet a Cherry MX Red mechanikus kapcsolóival, szabályozható háttérvilágítással, makrókat támogató 2 MB memóriával igyekszik elhódítani a játékosok szívét, várhatóan magyar kiosztás mellett is. Az öt effektet támogató piros háttérvilágítás mellett prémium anyagokkal is büszkélkedik a billentyűzet. Sajnos az ára egyelőre egyik perifériának sem ismert. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.