Hirdetés

Stílusos házzal újított az X2



|

Nem nevezhető hétköznapinak a gamereknek szánt Empire számítógépház.

Hirdetés

Az Empire egy olyan alumínium, ATX-es számítógépház, amely bármelyik gamer számára jó és stílusos választásnak bizonyulhat. Ráadásul a szálcsiszolt alumínium ház nem is hétköznapi. 

Hirdetés

A vízhűtéses rendszerekre is felkészített házba több léghűtő is telepíthető, hátulra gyárilag jár egy RGB-s LED-es világítással rendelkező, 120 milliméteres légkavaró. Összesen hét darab 120 millis ventilátort lehet beépíteni. 

A házon két USB 3.0 és két USB 2.0 port található, ATX-es alaplapokat és maximum 400 milliméter hosszú grafikus kártyákat támogat. 3,5 hüvelykes meghajtóból 3 fér el benne, ezt hét bővítőhely kíséri. 

Az eltávolítható porszűrőkkel rendelkező ház értelemszerűen a stílusos külsejével és a szokatlan előlapjával igyekszik hódítani. Természetesen oldalra üvegborítás jutott. 

A két év garanciával érkező Empire ház Kínából rendelhető, 152,95 eurós ajánlott vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.