Hirdetés

Stílusos külső adattárolókkal újított az ADATA



|

Lapos, fém házba bújtatott külső merevlemezzel és külső SSD-vel állt elő az ADATA.

Hirdetés

Az ADATA útjára indította a Premier SC660 külső SSD-meghajtóját és a Premier HC660 külső merevlemezét. Mindkettő prémium, fém házba van csomagolva, és csupán 9,6 milliméter vastag. 

Hirdetés

A borítás meglehetősen strapabíró, ugyanis az ütődéseknek és a karcolásoknak is ellenáll. 

Az SC660 440 MB per másodperces olvasási és írási sebességet kínál - ez azt jelenti, hogy egy nagyjából 5 GB-os full HD-s videót mindössze 26 másodperc átmásolni egy ilyen adattárolóval. A Windows, macOS és Android rendszerekkel is kompatibilis, 240 és 480 GB-os kiadásban létezik. Természetesen plug-n-play típusú, legyen szó PC-ről, okostelefonról van konzolról. A meghajtó mindössze 80 grammos. 

Hasonlóan elegáns a szintén 9,6 milliméteres HC660, amely ugyanazokkal az operációs rendszerekkel kompatibilis, de már 1 és 2 TB-os kapacitásokban érhető el. USB 3.0-s csatlakozót kapott, vagyis gyors és egyszerű adatátvitelt garantál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.