Hirdetés

Stílusos lett a Fitbit legújabb fitneszes karkötője



|

Nem csak jól néz ki, a szíj is cserélhető az Alta karkötőn.

Hirdetés

A fitneszes karkötőkkel gyakran probléma, hogy bár hasznosak, nem igazán divatos vagy vállalható kiegészítők. A Fitbit megoldja a problémát: itt az Alta

Hirdetés

Az Alta bár korlátozottabb képességekkel rendelkezik, az eddigi legszebb Fitbit karkötő. 140 euróért nagyjából ugyanazt tudja, mint a Fitbit Charge: méri a lépéseket, emlékeztet a mozgásra és automatikusan érzékeli az edzéseket. 

Ez a gyártó legvékonyabb fitneszes karkötője, a stílus jegyében a szíj pedig cserélhető rajta. 

A kijelző testre szabható órás számlappal rendelkezik, ami érintésre jelenik meg. Meg lehet rajta nézni a napi lépéseket és a jelzéseket is, mondjuk hívásokról, szöveges üzenetekről vagy naptárbejegyezésekről. Ezeknél egyébként vibrál is. 

Az Alta az alvásunkat is tudja követni, illetve vibrálással ébreszti a tulajdonost, amikor reggel kelni kell. Minden adatot a Fitbit appba küld át, amit Androidon és iOS-en is lehet kezelni. 

A Fitbit eszközein eddig csak fix szíj volt, gumiból - az alap itt is az, de akár rozsdamentes acélra vagy bőrre is ki lehet cserélni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.