Hirdetés

Strapabíró Audio-Technica hangszóró



|

Sohasem lehet tudni, hogy mikor kerülünk olyan körülmények közé, melyekben jól jön egy masszív hangszórópár. Például óvodai farsangon.

Hirdetés

Tegnap adtunk hírt a szimpatikusan combos és "sebezhetetlen" X500 notebookról, most pedig itt van hozzá a megfelelő hangkeltő eszköz, mely az Audio-Technica keresztségében egyszerűen csak az AT-SPG51 nevet kapta. A két kis "fickó" gumiborítással és kupolás vázzal kapott kellő stabilitást és védelmet, hogy vezeték nélküli üzemeltetése alatt, vagy szállítás közben sem kelljen attól tartanunk, hogy baja esik. Működése három AAA elemről történik, melyek 29 órás (NiMH elemekkel 18 óra) folyamatos üzemet kínálnak a 2 Watt teljesítmény mellé, miközben az eszköz magas és mély hangokat is szolgáltat. 

 

 

Csatlakozója hagyományos jack (3,5 mm), a hozzá tartozó kábel 17 centiméter, a hangszórók átmérője pedig 111 milliméter, és beépített erősítővel rendelkezik. Mint az Audio-Technica termékeiben általában, úgy ebben sem kell csalódnunk, hiszen a tőlük megszokott összeszerelési és hangzásbéli minőséget kapjuk, amit el is várunk a többszörös díjnyertes gyártótól. Többek között az ő eszközeik feleltek a három évvel ezelőtti, Pekingben rendezett olimpia hangosításáért, de időben visszafelé haladva Athén, Sydney és Atlanta sem mondott rájuk nemet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.