Hirdetés

Strapabíró micro-USB kábelt akarsz? Válaszd ezt



|

A MicFlip egy olyan strapabíró micro-USB kábel, amit fordítva is nyugodtan lehet csatlakoztatni egy okostelefonhoz.

Hirdetés

Apró dolognak tűnik, de sokat számít a mindennapi életünkben az USB kábel, amit az okostelefonunk töltésére és az adatátvitelhez használunk - elvégre ezt a készüléket nyomkodjuk minden nap a legtöbbet. 

Hirdetés

Egy átlagos micro-USB kábel könnyedén megtörik vagy megsérül, akár a csatlakozójánál is. Amennyiben mégis egy minőségibb darabra áldozunk, akkor is ott a probléma, amit csak a jóval újabb és jóval drágább készülékeken lévő USB-C old meg. Ha fordítva illesztjük be a csatlakozót, akkor kárt tehetünk az okostelefonban. 

Az összes fenti problémára egyben kínál hatékony megoldást a MicFlip, ami egy teljes mértékben megfordítható micro-USB kábel. 

Az Indiegogón korábban hatalmas sikernek bizonyult kábelt teljesen mindegy, hogy melyik oldalával fölfelé akarjuk bedugni az okostelefon portjába. 

A WinnerGear szerint a felhasználók nem csak strapabíró, de megfordítható kábelt is szerettek volna, ezért készült el a MicFlip. A csapat megoldása nem csak átgondolt, valóban hatékony és jól működik. 

Az alumíniumba bújtatott kábel aranyozott csatlakozókat kapott, maga a kábel rész pedig harisnyázott, 1 méter hosszú. A használatával biztosan nem kell kilazult állapottól tartani, eltört portoktól félni vagy éppen félévente venni egy új kábelt. 

A MicFlip vételára jelenleg 19,99 dollár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.