Hirdetés

Strapabíró pendrive a Green House-tól



|

A Green House GH-UFI gyakorlatilag bármilyen fizikai behatásnak képes ellenállni.

Hirdetés

A Green House legújabb pendrive-ja a különösen extrém környezetben tevékenykedőknek tehet jó szolgálatot. A GH-UFI flash meghajtók fém házat kaptak, ami képes őket megvédeni a külső behatásoktól. Az USB-kulcs -40 és +85 Celsius-fok között bármilyen hőfokon képes működni.

 

A 47,3 x 17,6 x 8,4 milliméteres és 10 grammos adattárolók USB 2.0-ás és 1.1-es interfészen át kommunikálnak. Az SLC NAND Flash memóriát használó GH-UFI az 1500G-s ütéseket is kibírja. Olvasási és írási sebességének felső maximuma 20 és 18 megabájt per másodperc.

 

A GH-UFI 128, 256 és 512 megabájtos, továbbá 1, 2, 4 és 8 gigabájtos verziókban vásárolható meg. A Green House minden esetben három év garanciát vállal a strapabíró pendrive-ra. Várhatóan már a héten piacra kerülnek, azonban áruk ismeretlen jelen pillanatban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.