Hirdetés

Super Talent memóriák játékosoknak



|

A négycsatornás Quadra széria 2133 MHz-es órajelen működik.

Hirdetés

A Super Talent legújabb memóriasorozata kifejetten az LGA2011-es rendszerekhez készült. A nagy teljesítménnyel bíró Quadra széria négycsatornás konfigurációban működik, és 2133 MHz-es órajelen.

 

A Quadra 4 gigabájtos modulok formájában és egy 16 gigabájtos kitben lesz elérhető. Az 1,65 volton működő RAM-okra a gyártó saját tervezésű hűtőbordái kerültek, amelyek igen méretesek.

 

A meglehetősen gyors memóriákat elsősorban az új Sandy Bridge E-re építkező alaplapokkal és az új hatmagos processzorokkal lehet a legjobban kihasználni. A Quadra árai egyelőre ismeretlenek, de a tervek szerint hamar a boltok polcain láthatjuk a szériát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.