Hirdetés

Super Talent: olcsó USB 3.0-ás pendrive



|

Mindössze 14 dollárért kínálja majd a 8 gigabájtos Express Duót a Super Talent.

Hirdetés

A Super Talent új, kompakt kialakítású adattárolókat dob piacra, méghozzá USB 3.0-ás csatlakozással. Az Express Duo névre keresztelt pendrive két változatáról van szó, amely már a SuperSpeed USB-t, azaz az USB 3.0-ás csatlakozót használja.

 

A 67 MB per másodperces adatátviteli sebességre képes meghajtó 8 és 16 gigabájtos változatokban lesz elérhető. A Super Talent különösen izgalmasnak tartja az Express Duót, ugyanis ezzel az USB-kulccsal sikerült áttörniük az USB 3.0 tekintetében a 15 dolláros határt. Véleményük szerint ezután nincs értelme USB 2.0-ás flash meghajtóban gondolkodni.

 

A Super Talent Express Duo novemberben érkezik a piacra. A 8 gigabájtos modellért 14 dollárt kér a gyártó, míg a 16 gigabájt tárhellyel rendelkező pendrive-ot 29 dollárért vásárolhatják majd meg az érdeklődők.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.