Hirdetés

Super Talent SSD dual interfésszel



|

A Super Talent UltraDrive MX SATA II-n és mini-USB-n keresztül is használható.

Hirdetés

A Super Talent legújabb SSD-meghajtója egy viszonylag újnak mondható szolgáltatással bír. Az UltraDrive MX dual interfészt kínál használójának, ami annyit tesz, hogy gépünkhöz SATA II-n és mini-USB-n egyaránt csatlakoztathatjuk az adattárolót.

 

Ez azt jelenti, hogy az SSD-t már nem csak a PC belsejében használhatjuk plusz meghajtóként, de külső tárolóként is teljesíthet szolgálatot. A megoldás azért is lehet hasznos, mert ha valaki minden adatát szeretné SSD-re kimenteni, USB-n keresztül képfájlként is megteheti ezt.

 

Az UltraDrive MX egyébként 250 megabájt per másodperces olvasási és 180 megabájt per másodperces írási sebességre képes. A tervek szerint szeptember 1-től már megvásárolható lesz, 60, 120, 240 és 480 gigabájtos változatokban. Ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.