Hirdetés

Superheadz Clap: fényképezőgép egy pendrive-ban



|

Sok érdekes és vicces kamerát láttunk már, de az USB-kulcsba épített fényképezőgép még minket is meglepett. Újabb kém-kütyü a praktikus fajtából.

Hirdetés

A Superheadz Clap nevet viselő pendrive ötletes és praktikus megoldást kínál azoknak, akik úgy érzik, hogy nem okostelefonnal akarnak fotózni. Mert hát az igazság az, hogy a szerkezet 2 megapixeles képessége ma már egy telefonnak is megalázó, a 720×480-as mozgókép rögzítés sem túl nagy teljesítmény ma már.



Ennek ellenére maga a koncepció vicces, hiszen egy apró USB-kulcs testébe épült eb egy kamera, amely még zoom-funkcióval is el van látva. A Superheadz Clap minimalista, egyszerű, trendi, 16GB-os SD-kártyával bővíthető, arra pedig 1280×1024 felbontású képekből bőven lőhetünk. A 2.0-ás USB kapcsolat hasznos lehet bármilyen más eszközzel való fájlcseréhez, és csupán 50 dollárt, a forint rémálmaitól függően kb. 11-12 ezer forintot kell érte fizetnünk.


Ezek után mindenki döntse el maga, hogy ennyiért megéri-e egy 16GB-os pendrive két megapixeles kamerával felszerelve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.