Hirdetés

Szabadság 8 gigabájton



|

Telepítés nélkül szinkronizálhat és nyom nélkül böngészhet a Verbatim Carry it Easyvel.

Hirdetés

A Verbatim piacra dobja USB pendrive-jainak újabb sorozatát, amelyek az adathordozó funkció mellett a CoSoSys Carry it Easy +Plus szoftverének teljes verziójával rendelkeznek. A szoftver lehetővé teszi a jelszavas védelmet (128 bites AES), a Microsoft Outlook-kal való szinkronizációt, a nyom nélküli nélküli internet-használatot, illetve az adattömörítést. Segítségével maguknál hordhatják fontos személyes adataikat, úgyis mint a Microsoft Outlookban tárolt e-maileket, kontaktok és találkozók, megbeszélések részleteit.

 

 

verbatimcarry_it_easy_.jpg

 

A szoftvert nem szükséges a felhasználó számítógépére telepíteni. „Közvetlenül a flash meghajtóról el lehet indítani anélkül hogy az az eltávolítás után bármilyen nyomot hagyna a személyi számítógépen. A felhasználói fiók teljes mértékben érintetlen marad.


A fekete színű Verbatim Store ‘n' Go USB 2.0 Carry it Easy +Plus olvasási sebessége elérheti a 18, írási sebessége a 9 megabájtot másodpercenként. A meghajtó 2, 4, és 8 gigabájtos változatban kapható majd.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.