Hirdetés

Szabványos Draft 11n eszközök



|

A D-Link eszközei elsőként kaptak Intel Wireless-N 2.0 tanúsítványt.

Hirdetés

A tanúsítány egyfajta biztosíték a vásárló számára, hogy a gyártó termékeivel kiaknázható az Intel Centrino processzor hordozta draft 11n vezetéknélküli technológia minden előnye -- megnövelt adatátvitel, megbízhatóság és hatótávolság.

 

A "Connect with Intel Centrino" tanúsítvány igazolja, hogy a D-Link Wireless N routere és vezeték nélküli adapterei megfeleltek az Intel Next-Gen Wireless N igen szigorú, valós otthoni és nagyvállalati élethelyzeteken alapuló kompatibilitási tesztjein. Az Intel több hónapos tesztsorozatán a D-Link Wireless N termékei teljesítették, számos esetben pedig meghaladták az Intel teljesítménybeli és hatótávolságra vonatkozó, valamint a 802.11b/g kliensekkel és hozzáférési pontokkal történő együttműködést értékelő elvárásait, továbbá képesek voltak nullára csökkenteni a kieső pontok számát.

 

"A D-Link elsőként jelent meg a piacon az új 11n szabványtervezetre épülő termékeivel, majd elsőként biztosított teljes körű Microsoft Windows Vista támogatást, és most ismét elsőként érdemeltük ki az Intel tanúsítványát a szabványtervezet 2.0 verziójára épülő termékeinkkel. Ez utóbbi azért is fontos számunkra, mert jelzi, hogy a IT piac legnagyobb szereplői is hisznek a vezeték nélküli technológia úttörőinek, és a jövő technológiájaként elfogadták az új 11n szabványtervezetet." -- mondta el Élő András a D-Link ügyvezetője előadásában.

 

D-Link kínálatában jelenleg három eszköz érhető el, mely teljesíti a 802.11n szabványtervezet 2.0 verziójának követelményeit:

 

Wireless N Gigabit Router - DIR-655: Négy Gigabites port, saját processzor és memória, WISH funkció, WPS biztonsági mód.

 

Wireless N PC Adapter - DWA-547: PCI foglalatba illeszthető draft-N szabványú Wi-Fi hálózati kártya asztali PC-be.

 

Wireless N Notebook Adapter - DWA-645: CardBus foglalatba illeszthető draft-N szabványú Wi-Fi hálózati kártya notebook gépekhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.