Hirdetés

Számítógép építhető a Lian Li asztalaiba



|

A vállalat két méregdrága modellel lepte meg a villantani szeretőket.

Hirdetés

Az asztali számítógépek alkatrészeinek természetes élőhelyeként a többség továbbra is a megszokott tornyokat tartja számon, de vélhetően többen hallottak már barkácsolók által házilag készített számítógépes asztalokról is. Ezek esetében a hardverek magában az asztalban találhatóak, amely jó tervezés esetén sokat segíthet a hatékony hűtésben, egyszerűbbé teheti a szerelést, továbbá üveg takarólapok használatakor a tulaj villantani tud a karácsonyfa módjára kivilágított belsőségekkel.
 

Hirdetés


A nem kimondottan ezermesterek számára a rendszeresen extravagáns Lian Li most két gyári modellel is előállt: a DK-01X és DK-02X modellek közti különbség, hogy előbbibe csak egyetlen, míg a jóval szélesebb utóbbiba akár kettő különálló számítógép is beszerelhető. A termékekbe felső kategóriás hardverek is építhetőek: processzorhűtőből maximum 180 mm-es, míg videokártyából akár 410 mm hosszú szörnyeteg is befér az asztalokba. A „házon” belüli megfelelő légmozgásról porszűrővel ellátott 120 mm-es ventilátorok gondoskodnak, de néhányat a helyéről kiszedve az asztalok tulajdonosai vízhűtést is használhatnak.
 


A feketeleves a termékek ellenértéke: a kisebbik DK-01X modell 989 dolláros, míg a nagyobbik DK-02X verzió 1189 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül piacra; átszámítva olyan 220 és 264 ezer forintokról van szó.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.