Hirdetés

Szárnyalnak a Microsoft Surface gépei



|

Az idei november a legjobb hónapja volt a redmondiaknak a Surface-eladásokat tekintve.

Hirdetés

A Microsoft Surface termékcsaládja néhány táblagéppel és tollal kezdődött, mostanra azonban a Surface Book, a Surface Hub és a Surface Studio is a széria része. 

Hirdetés

Ugyan a sorozat legtöbb újdonsága erősen prémium termék, amely így nem lesz minden körben siker; ennek ellenére a Surface széria meglehetősen jól teljesít. 

A Microsoft szerint az idei november az eddigi legjobb hónap volt a Surface-eladásokat tekintve. 

Mindezzel párhuzamosan egy új lehetősége is van azoknak a cégeknek, amelyeket érdekel a Surface Hub: ezentúl ki lehet próbálni a vásárlás előtt (Amerikában és Európában is, 30 napig). Az 55 vagy 84 hüvelykes érintőkijelzővel rendelkező minden-egyben PC támogatja a tollas műveleteket és a videokonferenciát, valamint üzleti környezetre szabott hardverrel és szoftverrel rendelkezik. 

8999 dolláros vételárával nem túl olcsó, de nem is az átlagfelhasználóknak készült. Éppen ezért nem várt nagy keresletet a Microsoft, azonban meglepődött. A várakozásokon alaposan túlszárnyalt a kereslet, 24 piacon több mint 2000 ügyfelet szolgáltak már ki az eszközzel. Az egyik csak maga 1500 darabot vásárolt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.