Hirdetés

Szavazás: neked milyen az internet szolgáltatásod?



|

Magyarország eddigi legátfogóbb felmérésében keressük hazánk legjobb, leggyorsabb, legolcsóbb és legmegbízhatóbb internetszolgáltatóját. Szavazz és nyerj!

Hirdetés

Gyere és játssz velünk, hogy kiderüljön, miként vizsgáznak hazánk internetszolgáltatói valós körülmények között. A PC World és a TP-Link közös felmérésében keressük Magyarország leggyorsabb, legolcsóbb és legmegbízhatóbb szolgáltatóját. Vajon a tiéd hogy teljesít élesben? Töltsd ki tesztünket, hogy kiderüljön.

 



A kérdőív kitöltői között október 15-én ráadásul kisorsolunk egy csúcskategóriás TP-Link  Archer C7 kétsávos gigabites routert is, hogy maximálisan kihasználhasd a rendelkezésedre álló sávszélességet. Készen állsz? Mindössze 12 kérdésre kell válaszolnod október 15-ig, hogy esélyed legyen a nyereményre.

A további részleteket és a felmérést itt találod: pcworldhu.typeform.com

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.