Hirdetés

Szélesképernyős Acer netbook



|

Az Aspire One 751-be 16:9-es képernyő és Intel Atom Z520-as processzor került.

Hirdetés

 

Az Acer népszerű netbookja még januárban 10,1 hüvelykesre nőtt, az elmúlt hónapban a gyártó pedig bemutatta az Aspire One 751-et is, amelynek egyik érdekessége a 16:9-es arányú kijelző. A legtöbb netbook 8,9 vagy 10,1 hüvelykes, míg az új Acer gép, melyről most részletes információk is napvilágot láttak; 11,6 hüvelykes (WXGA felbontású) megjelenítővel rendelkezik. 12,1 lenne, de a képarány miatt "laposabb".

 

Az LCD-monitorok és a notebookok után úgy tűnik, hogy most a netbookoknál is bevett szokás lehet a 16:9-es képarány. Az Aspire One 751-be az Intel Atom Z520-as processzora került, Intel Mobile US15W Express lapkakészlettel. A 160 gigabájtos merevlemez mellé Dolby Pro Logic hangrendszer, kártyaolvasó és Wi-Fi-modul is került, de Bluetooth-és 3G-modem egyaránt kérhető.

 

A gép három-és hatcellás akkumulátorokkal lesz kapható - utóbbi 5200 mAh-s, és nyolc órás üzemidőre képes. A tervek szerint Európa legtöbb részén már ebben a hónapban kapható lesz az új netbook, melynek várható ára 349 angol font (112 000 forint).

 

acer_aspire_one_751_netbook_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.