Hirdetés

Szélesvásznú Dell TFT irodákba



|

Visszafogott specifikációkkal jelenik meg a Dell UltraSharp 1909W.

Hirdetés

Egy újabb szélesvásznú panellel szerelt LCD-képernyővel gazdagodott a Dell kínálata a mai napon. Az UltraSharp 1909W-t típusszámából látható, hogy a monitor  egy 16:10-es képaránnyal rendelkező 19 hüvelykes példánnyal állunk szemben, mely maximális felbontása - mily meglepő - 1440×900 képpont. A 300 cd/m2 fényerővel, 1000:1 kontrasztaránnyal és 5 ms válaszidővel érkező megjelenítőt VGA vagy DVI csatlakozással köthetjük a számítógéphez, a HDMI viszont ezúttal lemaradt.

 

dell1909w.jpg
 

 

Ez utóbbi hiánya azonban cseppet sem baj, hiszen a típust kifejezetten irodai felhasználásra ajánlja a gyártó. A 1909W külsejét is e szempont figyelembevételével alakították ki, sehol egy feltűnő szín vagy meghökkentő formai megoldás, az egyszerűség és a praktikusság dominál a képeket nézve.

 

dell1909w2.jpg
 

 

Az UltraSharp 1909W a mai naptól elérhető a Dell webáruházában, ára átszámolva körülbelül 50000 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.