Hirdetés

Szélesvásznú egybegép az LG műhelyéből



|

21:9 képarányú megjelenítő került a televíziózásra is alkalmas számítógépbe.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt az LG hazájában leleplezte a V960 típusjelzésű all-in-one számítógépét, amely legnagyobb érdekességét egyértelműen a 29 colos átlójú, 21:9 képarányú, 2560×1080 képpontos IPS kijelzője adja. A gyártó állítása szerint ez a világ első ilyen képarányú megjelenítővel szerelt egybegépe.


A panel nyilvánvalóan kívüli felhasználási területét a PC beépített DVB-T vevőegysége adja, az LG tájékoztatása szerint kép-a-képben üzemmódban egyszerre lehet dolgozni és televíziózni, de a tuner teljesen függetlenül is használható, azaz a V960 számítógépes részének nem kell működnie, ha csak TV-t szeretne nézni a vásárló.


A külső monitorként is használható eszköz konfigurációtól függően 1,49-2,29 millió dél-koreai wonba (~293-451 ezer forintba) fog kerülni, a nemzetközi forgalmazásáról egyelőre nincs információ. További ismert specifikációk: Intel Core i5-ös processzor, maximum 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GT 640M grafikus vezérlő, Wi-Fi 802.11n vezérlő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.