Hirdetés

Szelfidrónt kell venned idén, ha menő akarsz lenni



|

A ROAM-e drónt kifejezetten szelfik készítéséhez tervezték.

Hirdetés

Bár a szelfibotok egy darabig még nem tűnnek el, továbbra is veszélyesek maradnak. És ami azt illeti, fejlődnek, még veszélyesebbé. 

Hirdetés

Aki ezentúl trendi akar lenni, illetve sokat szeretne szelfizni, annak idén már nem szelfibotra lesz szüksége, hanem szelfidrónra. 

A ROAM-e egy olyan drón, amelyet kifejezetten szelfik készítéséhez terveztek. Az eszköz mindig követi a tulajdonosát, és készen áll rá, hogy tökéletes képeket csináljon vagy élő streamet sugározzon. 

A drón arcfelismeréssel követi a gazdáját, és mindig 25 méteren belül marad. Van olyan módja is, amellyel 3 méteren belüli követés kérhető. Akár panorámamódban, 360 fokban is tud fotózni a drón, ami 349 dollárért vihető. 

Az okostelefonnal együttműködő ROAM-e egy 5 megapixeles kamerával rendelkezik, egy 2 órás töltéssel 20 percet tud repülni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.