Hirdetés

Szembarát monitorral újít a BenQ



|

A lehető legjobban igyekszik kímélni a szemeinket a BenQ EW3270ZL Eye-Care monitora.

Hirdetés

A BenQ legújabb monitora az EW3280ZL Eye-Care, amely a mérete és a felbontása miatt már önmagában érdekes lehet, azonban különleges tulajdonsággal is rendelkezik. 

Hirdetés

A 32 hüvelykes, 2560 x 1440-es natív felbontásban működő megjelenítőt úgy tervezték, hogy a lehető legkíméletesebb legyen a szemeinkkel. 

Ennek érdekében dinamikus fényerőszabályzást vet be a monitor, amely mindig érzékeli a környezeti fényt. Emellett egy nem PWM-vezérelt megoldást használ a LED-es háttérvilágítás fényerőszabályzására, vagyis meggátolja a mikrovillódzást. 

A képernyő egy AMVA+ panelre épít, 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes. 4 milliszekundumos (GTG) válaszidővel rendelkezik, 178 fokos betekintési szögeket és 300 cd/négyzetméteres maximális fényerőt kínál. A statikus kontrasztaránya 3000:1, de van dinamikus megakontraszt is. 

A bemenetek között HDMI 1.4-ből (30 Hz), DisplayPort 1.2-ből (60 Hz) és mini-DisplayPortból (60 Hz) lehet választani. Akad a képernyőn egy 2 wattos sztereó hangszórópár is, a talp pedig alapvető állításra alkalmas. Sajnos a vételár nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.