Hirdetés

Személyre szabható házat kínál a Cooler Master



|

A Cooler Master új MasterCase 5 számítógépházait gyakorlatilag a felhasználó építheti fel.

Hirdetés

A Computexen mutatta be legújabb számítógépházát a Cooler Master, ami azóta előrendelhető státuszba lépett. A MasterCase 5 érdekessége, hogy támogatja a Freeform technológiát, így a felhasználók gyakorlatilag saját igényeikhez igazíthatják elrendezését. A ház alapja adott, a folyamatosan érkező moduláris alkatrészekkel pedig mindenki egyéni elképzeléseihez szabhatja felépítését és a befogadóképességet.

Hirdetés



A Cooler Master ugyan nem mutatta be részletesen a házat, a képekről azonban számos hasznos információt megtudhatunk. A három ventilátorral szerelt egység kettő darab 3,5 hüvelykes adattárolót tud befogadni, alaphelyzetben 125 dollárért, nem átlátszó oldallappal. Plusz 35 zöldhasúért kérhető ablakos kialakítás is, ekkor a ház tetejére szerelt két fogó egyike helyett egy felső panelt kapunk.



A Cooler Master moduláris platformjának legnagyobb előnye, hogyha a megvásárolt házon alakítanánk, szabadon megtehetjük. A top panel és az átlátható oldallap külön is megvásárolható, de elérhető SSD tartó és három merevlemez befogadására alkalmas fiók is. A gyártó ígéretei szerint a már előrendelhető MasterCase 5-höz folyamatosan meg fognak jelenni újabb elemek, amikkel tuningolhatjuk az egyébként is igen ízléses számítógépházat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.