Hirdetés

Személyre szabott tintapatronok



|

Nyomtatási mennyiségtől és minőségtől függően választhatunk HP tintapatront.

Hirdetés

„Az új patron struktúra tulajdonságait a felhasználói igények alakították ki" - mondta el a HP Magyarország kellékanyag partner menedzsere. Görgey Zsófia szerint a HP csak igazodott a megnövekedett igényű, egyre változatosabb nyomtatási szokásokhoz.

 

 

hpkellekanyagok.jpg

 


A kék színkóddal ellátott patron a sztenderd, hétköznapi felhasználók számára javasolt, a zöld színű - XL jelű, a sztenderd mennyiség három-ötszörösét teljesítő - patron a nagyobb mennyiségben nyomtató vállalkozásoknak ajánlott, míg a piros - + jellel ellátott - patron a különleges, kreatív alkalmazásokra - általában különösen tartós, professzionális fotónyomatokhoz - lett kialakítva.


A HP 350 fekete festékkazetta esetében például 3.890 Ft-os a kék, 200 lap nyomtatására elegendő csomag, ezzel azok járnak jól, akik tényleg csak alkalmanként nyomtatnak néhány oldalt. Ötször annyi, 1000 laphoz elegendő tintát tartalmaz a patron zöld csomagolású változata, persze ilyenkor az ár is magasabb (14.890 Ft), viszont egy nyomat tintaköltsége lényegesen alacsonyabb (közel 20 Ft helyett csak alig 15 Ft). Az új patronok használatával esetenként akár 55 százalékos költség-megtakarítást is el lehet érni.


Talán nem csak a felhasználói igények, hanem az alternatív tintákkal és patron újratöltőkkel folytatott harc is indokolja az új portfóliót, hiszen ezentúl az eddigieknél gazdaságosabban nyomtathatunk eredeti tintákkal és minőségben dolgozva. A HP évente 1 milliárd dollárt költ a nyomtatási és képalkotási termékeinek a kutatására és fejlesztésére, amelynek eredménye világszerte több mint 12 ezer bejegyzett szabadalom, ebből 4 ezer vonatkozik a kellékanyagokra.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.