Hirdetés

Szépségek a Toshibától



|

Megfizethetők, dizájnosak, ráadásul a tudásukra sem lehet panaszunk. A Toshiba új laptopokat jelentett be.

Hirdetés

A Toshiba új laptop-termékvonala, a T200-as sorozat eddig bejelentett két tagjára, a T215 és T235 nevet kapott számítógépekre a fémes berakások, elegáns dizájn és a megfizethető ár jellemző. A vállalat célja az új sorozattal azoknak a szívének a megnyerése, akik szeretnének minél vékonyabb számítógépet, minél hosszabb üzemidővel és minél olcsóbban.


A T215 specifikációi a következők: 11,6 hüvelykes kijelző, AMD Athlon II Neo processzor (igénytől függően egy vagy kétmagos), 320 GB merevlemez, 2 gigabájt DDR3 RAM. Extraként a HDMI-portot említhetnénk meg, amely laptopokban egyáltalán nem jellemző.

 

 


A T235 (képünkön) már drágább, ennek megfelelően többet is nyújt: 13,3 hüvelykes kijelző áll rendelkezésünkre, 4 gigabájtnyi DDR3-as RAM-mal, ennélfogva akár nem régi játékokat is lehet majd rajta játszani. 469,99 dollárról fog indulni az áruk, természetesen akkor lesznek drágábbak, ha erősebb hardvereket választunk a gépbe. Június 20-án kerül forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.