Hirdetés

Szeptember 7-én mutatkozik be a PlayStation 4 utódja



|

A Sony várhatóan ekkor rántja le a leplet a PlayStation 4 Neóról, ami jobb és erősebb lesz.

Hirdetés

A Sony kiküldte a meghívókat egy új rendezvényére, amelyet szeptember 7-én tart meg, PlayStation Meeting névvel. Ezen oszt majd meg részleteket a PlayStation-üzletről. 

Hirdetés

Bár most csak ennyit árult el a Sony, a Vice Gaming és a Gameblog jelentése szerint ezen a napon mutatkozik be hivatalosan a PlayStation 4 Neo, amelyet PlayStation 4.5 néven is emlegetnek. 

Az új konzol képes lesz futtatni minden egyes játékot, amit a PlayStation 4; ugyanakkor erősebb hardvert és jobb grafikát biztosít, magasabb ráták mellett. 

Várhatóan a 4K-s játékokat, filmeket és tévéműsorokat is támogatja majd a felfrissített konzol, ami a plusz erőnek köszönhetően még jobban tudja majd kiszolgálni az októberben érkező PlayStation VR-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.