Hirdetés

Szeptemberben érkezik a Logitech új, játékos egere



|

A Logitech G300 vezetékes kialakítást kapott, és kilenc gombbal kecsegtet.

Hirdetés

A Logitech szeptemberben dobja piacra legújabb egerét, amelyet ráadásul a játékos beállítottságú felhasználóknak szán. Az új modell a G300 nevet kapta, és vezetékes kialakítást - akit tehát nem zavar a zsinór, annak nem kell egyebek miatt aggódnia.

 

A G300 egy testreszabható világítási rendszerrel bír, amely hét színt támogat. A 2500 DPI-s optikai szenzorral szerelt egér nem kevesebb mint kilenc darab, programozható gombbal kecsegteti a felhasználókat. Komolyabb igények esetén jól jöhet a kilenc gomb.

 

A 112 x 73 x 35 milliméteres "rágcsáló" beépített memóriát is kapott, amin képes tárolni a beállított profilokat. Az 1 milliszekundumos válaszidővel rendelkező egér USB-n keresztül kapcsolódik gépünkhöz. A Logitech három év garanciát vállal a G300-ra, amelynek az ára 40 dollár lesz majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.