Hirdetés

Szeptemberben jön a GeForce GTX 880



|

A csúcskategóriás videokártyát már korábban, a Gamescomon megvillantják.

Hirdetés

A hírek szerint idén szeptemberben mutatkozik be teljes egészében az NVIDIA következőgenerációs csúcsvideokártyája, a GeForce GTX 880. A kártyát azt mondják, hogy már az augusztusi Gamescom rendezvényen megvillantja a gyártó, de a konkrét bemutatónak egy nagy, külön médiaeseményt szerveznének Kaliforniában, szeptemberben. Ezen az összes, Maxwellre épülő felsőkategóriás kártya szerepet kaphat. 

Hirdetés

A várakozások alapján az NVIDIA csak a bemutatót tartja meg szeptemberben, a GM204-es GPU-ra építő vezérlők megjelenésére várni kell majd néhány további hónapot. Úgy tűnik, hogy csak valamikor az ünnepek táján lehet majd először hazavinni őket. 

A GM204 az NVIDIA-nál kulcsszerepet tölt majd be a jövőben, a GeForce GTX 800-as széria után még a GTX 900-as sorozatban is megalapozhat sok kártyát. Egyelőre valószínűleg 28 nm-es gyártástechnológiával készül majd, de ez később változhat. Maga a GeForce GTX 880 a 3200 CUDA magjához 4 GB GDDR5-ös memóriát kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.