Hirdetés

Szeptemberben jön hazánkba az Xbox One



|

Pontosabban fogalmazva akkor kezdődik meg a hivatalos forgalmazás.

Hirdetés

Potenciálisan jó hírrel szolgált kedd délután az Xbox One és PlayStation 4 konzolok közt vacillálók számára a Microsoft hazai képviselete, ugyanis hivatalossá vált az előbbi konzol magyarországi forgalmazásának hivatalos kezdete: idén szeptember folyamán érkezik meg hazánkba az eszköz.
 

Hirdetés


Sajnos a fél éves várakozás nem hangzik túlságosan jól, ám a jelenleg más európai országokból beimportált modellekkel szemben a hivatalosan forgalmazottak előnye a jóval könnyebb és gyorsabb garanciális ügyintézés. A forgalmazás kezdetének körülbelüli idején túl nem tisztázottak a részletek, így például az Xbox One ajánlott fogyasztói ár kérdésében sem született még döntés.


Utóbbi globálisan kellemetlen kérdés a Microsoft számára, hiszen az utóbbi hónapokban nyilvánvalóvá vált az érdeklődők számára, hogy a japánok hardvere minimálisan nagyobb számítási teljesítménye ellenére olyan 100 dollárral olcsóbb az Xbox One-nál, az árkülönbség elsősorban a Kinect szenzor konzolhoz való mellékelésének köszönhető.


Szeptemberben egyébként összesen 26 országban debütál az Xbox One, íme a teljes lista: Argentína, Belgium, Chile, Kolumbia, Csehország, Dánia, Finnország, Görögország, Magyarország, India, Izrael, Japán, Korea, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szlovákia, Dél-afrikai Köztársaság, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Arab Emírségek.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.