Hirdetés

Szétbontották a PlayStation 4-et



|

A Sony konzolja nem okozott csalódást, az iFixit szerint könnyen javítható.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a PlayStation 4 megjelent, az iFixit máris darabokra szedte és megvizsgálta. Az eredmények szerint a Sony konzolja egészen jól javítható, a 10-es skálán összesen 8 pontot szerzett. Ezt főként annak köszönheti, hogy nincs benne ragasztó, a belül található merevlemezt pedig könnyű elérni és kicserélni is. 

Hirdetés

Akadt azért negatívum is az ígéretes konzollal kapcsolatban: sajnos ahhoz, hogy a ventilátort kitakarítsuk, gyakorlatilag majdnem az egész készüléket szét kell szerelni - a művelet így egyáltalán nem egyszerű és gyors

Az iFixit egyébként belül egy nyolcmagos AMD Jaguar processzort, AMD Radeon GPU-t, illetve egy 2,5 hüvelykes, 500 gigabájtos HGST merevlemezt talált. Természetesen ez utóbbi bármikor kicserélhető egy másikra, akár nagyobb kapacitású HDD-re is. A Sony nagyon sokat remél a 399 dolláros vételárral ellátott PlayStation 4-től, ugyanis az új stratégiájuk keretében fokozott mértékben fektetnek a játékokra. 

 

Fotó: iFixit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.