Hirdetés

Szétkapható tablet-notebook kedvező áron az Acertől



|

Nem erőmű a Windows 8.1-es eszköz, de az árát könnyen megérheti.

Hirdetés

A nem túlságosan „szexi” olcsóbb megoldásairól ismert Acer tegnap nagy meglepetést keltve bejelentette az Aspire Switch 10 névre hallgató legújabb termékét, amely egy tablet és notebook egyben. Az eszköz érdekessége, hogy a billentyűzetet és touchpadot tartalmazó alsó részéről teljesen leszedhető a táblagépes fedél, ráadásul akár fordítva is visszahelyezhető rá (ilyenkor a kijelző a klaviatúrával ellentétes irányba néz), ez például filmek megtekintésekor lehet rendkívül hasznos.
 

Hirdetés


Az Acer Aspire Switch 10 május végén 349 eurós – olyan 107 ezer forintos – alapáron fog piacra kerülni, amelyből sejthetően a Windows 8.1-et futtató eszköz belbecs tekintetében közel sem felső kategóriás: a nem érintős IPS kijelzője 10,1 colos és 1366×768 pixeles, a processzora egy négymagos Intel Atom Z3745, az LPDDR3 rendszermemóriája 2 GB, az SSD háttértára pedig 32 vagy 64 GB kapacitású.



A gyártó állítása alapján a termékhez külön megvehető lesz egy másik billentyűzetes dokkoló, amelyben egy 500 GB-os merevlemez is található, sajnos a periféria áráról egyelőre nincs információ.


Az Aspire Switch 10 további ismert tulajdonságai: microSD foglalat, USB és HDMI kapuk, előtelepített Microsoft Office Home & Student 2013, 1.17 kilogrammos súly, 20.2 mm-es vastagság.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.