Hirdetés

Szétszedhető ultrabook a Toshibától



|

A Portege Z10t leemelhető a billentyűzetet tartalmazó alsó feléről.

Hirdetés

A Toshiba szétszedhető ultrabookként dobta piacra a legújabb gépét, amely meglehetősen lapos, és a Portege Z10t névre hallgat. Az érdekessége, hogy egy olyan mechanizmust kapott, amellyel leválaszthatjuk a gépet a billentyűzetéről, utána pedig mintegy tabletként vihetjük magunkkal.

A 11,6 hüvelykes ultrabookkal a Toshiba nyíltan az androidos tabletekkel versenyez, így például a Samsung Galaxy Note 10.1-es modelljével. Hasonló megoldást láthattunk már többek között az Acertől is, az Iconia W széria személyében.

A Full HD-s érintőkijelzővel felszerelt Portege Z10t SSD-meghajtót kapott a gyorsaság miatt, a csatlakozókra pedig nem lehet panasz: a Wi-Fi és a 4.0-ás Bluetooth mellett Intel Wireless Display, USB 3.0, HDMI, micro-HDMI, USB 2.0, VGA, gigabites LAN és egy SD kártyahely is a rendelkezésünkre áll.  

A Portege Z10t elsőként Németországban már kapható, de vélhetően rövid időn belül a többi ország boltjainak a polcaira is eljut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.