Hirdetés

Színek millióiban világíthat az Ozone gamer fejhallgatója



|

A beépített mikrofonja praktikusan visszatolható a bal kagylóba.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a gamereknek szánt perifériákat gyártó vállalatok szerint a középkategóriától kezdődően már nem illik hangulatvilágítás nélküli termékeket piacra dobni. A hazánkban kevésbé ismert Ozone tájékoztatása szerint az elkövetkező hetekben széles körben megvásárolhatóvá válik az Ekho H80 RGB headsete, amely legnagyobb érdekességét az jelenti, hogy a kagylóinak külső felületén látható motívum, továbbá a mikrofon vége a felhasználó által megadott színárnyalatban világíthat. Összesen 16,7 millió szín közül válogathatnak a vásárlók, a használni kívánt árnyalatot a headset vezérlőszoftverében tudják beállítani.


Hirdetés


A fejhallgató további érdekessége, hogy a beépített mikrofonja teleszkópos jellegű kialakítást kapott, így ha nem lenne rá szükség, akkor visszatolható a baloldali kagyló belsejébe. A hangsugárzóinak ellenállása 32 Ohm, 10 Hz - 20 kHz tartományban működnek.



A számítógéphez 2 méteres USB kábellel csatlakoztatható Ozone Ekho H80 RGB méretesnek tűnik, azonban kimondottan könnyű, csak 380 grammot nyom. A gyártó 2 év garanciát vállal rá, a bruttó ajánlott fogyasztói ára 90 euró, azaz olyan 28 ezer forint.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.