Hirdetés

Színekbe öltöztek a G.Skill DDR4-es memóriái



|

Öt új színkombinációban érhető el a Trident Z széria.

Hirdetés

A G.Skill általában igyekszik extrém teljesítményt és meggyőző külsőt adni a gamereknek szánt termékeinek, főleg, ha memóriákról van szó. Ezúttal színekben újított a gyártó. 

Hirdetés

A népszerű és emellett extrém teljesítményt ígérő Trident Z széria immáron öt új színkombinációban érhető el. 

A klasszikus ezüst-fekete-piros után most itt az ezüst és a fekete alapszín (persze szálcsiszolt mintával), amelyekhez fekete és fehér, valamint fehér, sárga és narancssárga színek társulnak. 

Mivel a modding népszerűsége egyre nő, továbbá népszerűek az ablakkal ellátott házak, ezért nem mindegy, hogy ki milyen RAM-ot választ az asztali gépébe. A Trident Z új színei lehetővé teszik, hogy az egész rendszer harmonizáljon vizuálisan, illetve vonzó is legyen. 

Az új modulok várhatóan május végén lesznek elérhetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.