Hirdetés

Színes házhűtővel frissít az Antec



|

RGB-s világítást kínál a Rainbow 120, ami 14,9 euróért cserébe segít hűvösen tartani a PC-t.

Hirdetés

A PC-s alkatrészek és kiegészítők világában ismertebb Antec előállt egy új házhűtő ventilátorral, a Rainbow 120-szal. 

Hirdetés

Ez egy olyan RGB-s hűtőegység, amely 2 év garancia és 14,9 eurós vételár mellett a számítógépházban igyekszik lentebb nyomni a hőmérsékletet, némi dizájn és szín párosításával. 

A lapátokat úgy tervezték, hogy a szokásosnál nagyobb levegőmennyiséget szállítson, ezáltal növelje a hűtési hatékonyságot. A hidraulikus csapágyazás a csendesebb működést és a hosszabb élettartamot segíti, a gumírozott csillapítás a vibrációmentességet. 

Az RGB-s LED-ek színét egy 256 árnyalatból álló skálán egyszerűen lehet kiválasztani, illetve a világítási módokat is az integrált vezérlőgombbal. A memóriának hála a beállítások az újraindítás után sem vesznek el. 

A légkavaró maximum 1200-as percenkénti fordulaton tud dolgozni, 42,62 CFM légáram és 24,8 dBA zajszint mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.