Hirdetés

Színes lézerek a Lexmarktól



|

Multifunkcionalitás egyesül a színes nyomtatással az új MFP-családban.

Hirdetés

A Lexmark friss színes lézer MFP családját öt új modell alkotja: a Lexmark X782e, X940e és X945e közepes és nagy munkacsoportok, a Lexmark X500n és X502n pedig kis munkacsoportok illetve egyéni felhasználók számára készült.

 

x782eleft.jpg

 

A Lexmark X782e, X940e és X945e kiváló nyomtatási minőséget és megbízható teljesítményt kínál a közepes és nagy munkacsoportoknak. Nagy teherbírásuk mellett átfogó médiakezelésük (névjegykártya, öntapadós címkék, vízálló és fakulásmentes kültéri anyagok, nagyméretű transzparensek stb.) is alkalmassá teszik őket a legváltozatosabb színes nyomtatási feladatok (termékismertetők, belső feliratozások, meghívók stb.) elvégzésére. A Lexmark eTask testre szabható színes érintőképernyője az összetett feladatokat is egyetlen ikon-nyomásra egyszerűsíti.

 

x782eleft_1.jpg

 

A Lexmark X782e nyomtatási sebessége akár 33 lap percenként (lpp) színesben és 38 lpp feketében, az első nyomat kevesebb mint 13 ill. 11 másodperc alatt készül el. A Lexmark X940e A4 nyomtatási sebessége akár 30 lpp színesben és 40 lpp feketében, ugyanakkor A3 méretig képes nyomtatni és másolni, és számos kiegészítő opciót (tűzés, lukasztás, kézikönyv-nyomtatás stb.) is kínál. Még nagyobb teljesítményt nyújt a Lexmark X945e típus 40 lpp színes ill 45 lpp fekete A4 nyomtatási sebességgel, valamint még szélesebb bővítési lehetőségekkel.

 

x502n_right.jpg

 

Kisebb szervezetek és munkacsoportok számára a Lexmark X500n és X502n asztali színes lézer MFP-k kínálnak meggyőző minőséget, sebességet és funkcionalitást elérhető áron. Ideális eszközök azok számára, akik költséget kívánnak csökkenteni az eszközök konszolidációja révén, és elérhető áron kívánnak minőségi színes hálózati nyomtatást, másolást és lapolvasást igénybe venni. A Lexmark X500n mindezt kategóriája legjobb ár/teljesítmény mutatójával (leggyorsabb processzor, legrövidebb idő az első oldal nyomtatásáig) nyújtja, nyomtatási sebessége pedig 8 lpp színesben és 31 lpp feketében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.