Hirdetés

Színes mindenes



|

Phaser 6180MFP néven új multifunkciós lézernyomtatót mutatott be a Xerox.

Hirdetés

A Xerox Phaser 6180MFP nyomtat, másol, faxol és szkennel - ideális választás azon irodák számára, amelyek gyors színes nyomtatást, valamint multifunkcionalitást szeretnének elérhető áron. A 20 lap/perc színes nyomtatási sebesség mellett a készülék 31 lap/perc fekete-fehér nyomtatási sebességre képes. Színes nyomtatás esetén 10 másodperc alatt készül el az első példány a rendkívül csendes berendezésen.

xeroxphaser6180mfplowres.jpg

A színek használata ma már alapvető üzleti eszköznek számít, hiszen a hangsúlyos információk kiemelésével a színek segítik a kommunikációt, s a színes dokumentumok a figyelmet is könnyebben megragadják. Az új Phaser 6180MFP kiváló színminőségét a Xerox EAHG (Emulsion Aggregation High Gloss) festéktechnológiájának köszönheti - a Xerox profi grafikusoknak szánt színes berendezései is ezt a képalkotási eljárást alkalmazzák. A toner egyforma méretűre, gömb alakúra növesztett festékszemcséi részletdúsabb és tisztább nyomtatási képet adnak. Az EAHG toneren kívül a Xerox Phaser 6180MFP rendszerben további alkalmazások is biztosítják a kimagasló színminőséget: a 600 x 600 x 4 dpi felbontás képelemenként 16 színárnyalatot ad, a True Adobe PostScript 3 oldalleíró nyelv pedig gondoskodik a pontos nyomtatásról. A berendezés Pantone-tanúsítvánnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően a felhasználó mindig a kívánt, szabványnak megfelelő színt kapja.

 

A fejlett Phaser Installer szoftvernek köszönhetően csupán néhány percet vesz igénybe az eszköz telepítése. A PrintingScout funkció nyomon követi a folyamatban lévő munkákat, és a képernyőn megjeleníti a nyomtatással kapcsolatos figyelmeztetéseket - például fogyóban lévő toner vagy papír esetén. Az alkalmazás a probléma azonnali megoldásához szükséges javaslatokat is kínál. A CentreWare IS beágyazott webszervernek köszönhetően a nyomtatási feladatokat közvetlenül a számítógépről is lehet kezelni, beállítani és figyelemmel kísérni. A multifunkciós berendezés úgynevezett „igazolvány-másolás" funkciójának köszönhetően egy lépésben fénymásolja azonos oldalra az irat (személyi igazolvány, jogosítvány, biztosítási kártya) mindkét felületét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.