Hirdetés

Színes Sony PS3 Slim és növekvő eladások



|

A ColorWare legújabb ötlete az egyedi, színes PS3 Slim.

Hirdetés

A ColorWare életében nem a Sony PS3 Slim lesz az első készülék, amelyet kissé vidámabbá tesznek színek segítségével. A cég oldalán a PlayStation 3 Slim játékkonzol számos színben rendelhető: az alapgép alsó és felső részét, a rajta található több logót és minden egyes kontrollert külön-külön is beszínezhetünk igény szerint.

A ColorWare azonban nem elégedett meg ennyivel, mindegyik szín csillogó - esetleg metál - és karcálló anyagból készül, hogy hosszú időn át gyönyörködhessen benne az, aki rászán egy tetemesebb összeget. A színesítés ára 149 dollár, de ha eleve így akarjuk a cégtől megvásárolni a saját PS3 Slimünket, úgy 449 dollárba kerül az egyediség.

sonyps3slim.jpg


A Sony PS3 Slimmel kapcsolatos további érdekes és friss hír, hogy amióta kapható a vékonyított játékkonzol és egyben csökkentették az előd árát, azóta az Egyesült Államokban az eladások 300 százalékkal megugrottak. És ha még ez sem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy augusztusban a játékkonzolokra megvásárolható játékok tizes toplistájából ötöt a Sony PS3-hoz kerestek a vásárlók (Gran Turismo 5, Final Fantasy XIII, God of War III, Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2).

sonyps3slimaward.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.