Hirdetés

Színesben akár monokróm költséggel



|

Az új Edgeline technológiával 60 lapot nyomtat percenként a HP Cm8060 tintasugaras multifunkciós.

Hirdetés

Az új HP CM8060/CM8050 színes MFP-k a HP Edgeline technológiájára, arra a nagy teljesítményű nyomtatóműre épülnek, amely kihasználja a HP 1,4 milliárd dolláros, a skálázható nyomtatási technológiába (Scalable Printing Technology - SPT) való befektetésének az eredményeit. Az EdgeLine nyomtatóművek nagy szélességben nyomtatnak, fix pozícióban, így igen nagy sebességű munkát tesznek lehetővé. Vízfesték jellegű tintákból dolgoznak, négy alapszínnel és a normál papír felületét előkészítő speciális folyadékkal, így igen kontrasztos, élénk nyomatokat állíthatnak elő. A normál papíros nyomatok kiemelő rostirónnak és víznek is ellenállnak, nem maszatolódnak el. A gyártó olyan fotóminőséget ígér, mint amilyet eddigi négytintás fotónyomtatóitól megszokhattunk és ez a nagy, akár percenként 60 lapos színes nyomtatási sebesség mellett is rendelkezésünkre állhat.

 

 

g5898032122006display.jpg

 


Ezek a nagy mennyiségű irodai dokumentumnyomtatásra tervezett MFP-k magasabb termelékenységet és alacsonyabb működési költségeket kínálnak a közepes és nagyvállalatoknak. Egyik érdekességük a VGA felbontású színes TFT kijelző, mely jobban hozzáférhető menürendszerrel és videolejátszó képességekkel dicsekedhet. Utóbbi nem a szórakoztatást, hanem a támogatást szolgálja, például útmutatást nyújt papírelakadás esetére. Kategóriájukban igencsak versenyképes sebességet ígérnek az MFP specifikációk, a CM8060 60 oldalt nyomtat fekete fehérben percenként, színesben pedig 50-et - ez felülmúlja a kategóriában megszokott teljesítményt. A gyártó tájékoztatása szerint költségek tekintetében is felveszik a versenyt a többi piaci szereplővel.

 

 

g5898032122006_.jpg

 

 

A két új készülék kezdetben nem a szó hagyományos értelmében vásárolható meg, hanem mint kihelyezett nyomtatási szolgáltatás bérelhető, szervizzel, támogatással, mindennel együtt, júniustól már Magyarországon is. A bérlet során nemcsak az elkészült nyomatok számára, hanem tartalmára alapozva kapjuk a számlát. Egyedülálló újdonság, hogy egy minimális színhasználat esetén - például számla végösszeg kiemelése pirossal, vagy kis céges logó - csak monokróm költséget számláz a készülék.

 

 

presenter.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.