Hirdetés

Színpompás gamer perifériák a Corsairtől



|

Egeret, billentyűzetet és fejhallgatót is bemutatott a Corsair a játékosok legnagyobb örömére.

Hirdetés

A 2015-ös Gamescomon szinte minden komoly gyártó bemutatta saját gamer perifériáit, az egyik legnagyobb dobás a Corsair szettje volt. A Scimitar RGB Gaming Mouse 12000 DPI-s érzékenységével már-már veszélyesen precíz, ezt persze a mellékelt szoftverben finomhangolhatjuk is. A rágcsáló belső oldalára került 12 mechanikus gomb helyzetét szabadon változtathatjuk 8 mm-en belül, a Corsair Utility Engine segítségével pedig konfigurálhatjuk funkciójukat. A szeptemberben érkező, 80 dolláros Scimitar RGB utóbbi jelzője arra utal, hogy színe is programozható.

 

Hirdetés

 

Billentyűzet fronton a Strafe RGB és a Strafe RGB Silent a Corsair két új belépője. Utóbbi a Cherry MX Silent mechanikus gomboknak hála közel 30 százalékkal halkabb a jelenleg elérhető vetélytársaknál. Egyébiránt minden gomb szabadon színezhető, programozható és makrózható a CUE-ből, a játékosoknak azonban a levehető csuklótámasz, az extra USB csatlakozó és az FPS és MOBA módok szerint kiemelhető WASD rész lehet különösen érdekes. A bármennyi billentyű egyidejű lenyomásával megbirkózó Strafe RGB ára 150 dollár lesz, a Silent verzióért pedig plusz 10 dollárt kérnek majd októberben.

 

 

A Corsair VOID termékcsalád négy különböző headsetet foglal magában. Az alap, analóg csatlakozókkal felszerelt modell mellett két vezeték nélküli megoldás és egy USB-s, virtuális térhatású darab között választhatunk. A párnázott, zajszűrős mikrofonnal szerelt VOID-okban 40 mm-es neodímium meghajtók vetítik előre a magas minőséget. Megjelenés még augusztusban, 80 és130 dollár közötti árakon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.