Hirdetés

Színpompás pendrive-ok az I-O Datától



|

A ToteBag OC flash drive-sorozat meglehetősen változatos színekben lesz kapható.

Hirdetés

A japán I-O Data a következő hónapban dobja piacra legújabb pendrive-szériáját, amely ToteBag OC névre hallgat. A gyártó az új sorozattal egy meglehetősen színes családot juttat el a boltok polcaira, hat különböző színből lehet majd ugyanis választani.

 

Az I-O Data így nevezte el a választható hat színt: türkizkék, tavaszzöld, fenyősárga, virágrózsaszín, melegfehér és hűvösfekete. A ToteBag OC adattárolók 12,3 x 34,7 x 5,6 milliméteresek, és mindössze 5 grammosak.

 

Az USB 2.0-ás interfészen át kommunikáló pendrive-okra az I-O Data egy év garanciát vállal. A színpompás USB-kulcsok valamikor augusztus közepén kerülhetnek a piacra. A 4 gigabájtos modell ára 22,5 dollár lesz, a 8 gigabájtosat 34 dollárért lehet majd hazavinni, míg a 16 gigabájtosért 60,5 dollárt kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.