Hirdetés

Szinte keret nélküli kijelzőt villantott a JDI



|

Az 5,5 hüvelykes panelt okostelefonokba szánja a kijelzőgyártó.

Hirdetés

A Japan Display Inc szeretne lépést tartani a kijelzők piacán, ezért most olyan panelt mutatott, amelyet a szinte keret nélküli okostelefonokba lehet majd beépíteni. 

Hirdetés

A JDI 5,5 hüvelykes Full Active képernyője mind a négy oldalon vékony kávával rendelkezik, így lehetővé teszi, hogy minimális kerettel rendelkező készülékeket tervezzenek a vállalatok. 

Az 5,5 hüvelykes panel 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas, LCD technológiára építkezik. 

A JDI a tervek szerint 2017 márciusának a végéig megkezdi a sorozatgyártást, ekkortól merőben új eszközök is megjelenhetnek a piacon. Sajnos arra nem tért ki a gyártó, hogy hová lehetne rejteni a hangszórót, a mikrofont vagy az előlapi kamerát. 

A JDI a Full Active típusú kijelzőket a jövőben nem csak okostelefonokhoz szeretné gyártani. Elképzelhető, hogy PC-s monitorokban és laptopokban, táblagépeken is helyet kapnak az effajta képernyők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.