Hirdetés

Színváltoztatós laptop a Toshibától



|

A Toshiba nemrég bejelentett új laptopja érdekes feature-rel rendelkezik.

Hirdetés

Sem a Toshibától, sem a többi laptopgyártótól nem láthattuk olyasmit, amellyel a cég nemrég bejelentett laptopja, a Qosmio T750 rendelkezik: a hátlapja változtatja a színét. Az, hogy milyen színt láthatunk, attól függ, hogy milyen szögből nézzük a hardvert. A Picasus nevű technológiát a Toshiba és egy japán vállalat, a Touré Meihan fejlesztette ki. Piros pont, hogy nem használnak fel hozzá fémet, mégis fémes lesz a külseje a laptopnak, emellett pedig környezetbarát módon készítik el a notebookot.

A színváltoztató hátlap védett lesz az ujjlenyomatok ellen is, hiszen elég csúnya lenne, ha látszanának rajta, emellett pedig a hardveres specifikációkra sem lehet panaszunk: 2,66 gigahertzes Intel Core i5-480M dolgozik benne, 4 gigabájt DDR3 memória mellett, a kijelzője 15,6 hüvelykes, LED-es, a felbontása pedig 1366*768. A gépben 750 gigabájtnyi helyünk lesz a fájloknak; a hangszórója Harman-Kardon márkájú, emellett gigabites Ethernetet, HDMI- és eSATA-portokat is beépítettek. A képen látható noteszgép színének neve Shiny Ocean, több színről egyelőre nem érkezett információ, de biztosra vesszük, hogy nem ez lesz az egyetlen színfajta, amellyel megrendelhetjük a laptopot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.