Hirdetés

Szokatlan dolgot tett Tim Cook



|

Az Apple első embere e-mailben tudatta egy felhasználóval, hogy mikor érkezik az AirPods.

Hirdetés

Sokan kritizálták az Apple vezeték nélküli AirPods fülhallgatóját, amely először az iPhone 7 bemutatóján volt látható. Ennek ellenére sokan szeretnének már hozzájutni az egyébként elég drága eszközhöz. 

Hirdetés

Sajnos még mindig nem derült ki, hogy mennyit késik, az Apple pedig nem volt hajlandó elárulni, hogy mikorra várhatjuk az érkezését. Szivárgások alapján valamikor decemberben kerülhet forgalomba a leghamarabb. 

Tim Cook most saját maga öntött tiszta vizet a pohárba, mégpedig szokatlan módon. 

Egy türelmetlen iPhone 7-tulajdonos Tim Cooknak, az Apple első emberének írt e-mailt, amelyben azt akarta megtudni, hogy mikor jelenik meg az AirPods. Az illető arra panaszkodott, hogy muszáj az EarPodsot használnia, de így nem tudja tölteni is a telefonját - ha pedig hosszú hónapokat kell várjon, inkább vesz egy másfajta vezeték nélküli fülhallgatót. 

Tim Cook maga válaszolt a levélre, amelyben megköszönte az észrevételt és elnézést kért a késésért. Az elmondása szerint véglegesítik a terméket, amelyet a meglátása szerint a következő néhány hétben kezdenek el szállítani. 

Ilyen e-mailt persze könnyű hamisítani, azonban a MacRumors megerősítette, hogy a fejléc alapján tényleg az Apple üzleti szerverein keresztül jött. Mostanában ráadásul egyre többször fordul elő, hogy az Apple valamelyik ügyvezetője válaszol a felhasználók leveleire. 

Az AirPods eredetileg októberben jelent volna meg, de most a késés után van rá esély, hogy még az idén befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.