Hirdetés

Szokatlan méretű tabletek az Asus-tól



|

Két új, K01E és K01B kódnevű táblagépet mutatott be az Asus igen szokatlan méretekben.

Hirdetés

A GFXBench adatbázisában bukkantak rá az Asus két legújabb táblagépét sejtető bejegyzésekre. A K01E és a K01B munkacímen futós masinák érdekessége, hogy a piacon szokatlan 9,4- illetve 14,2 hüvelykes méretben készülnek. A nevek azonban még nem mondanak el mindent, hiszen a nagyobbik darab valószínűleg a Transformer Pad családba tartozik majd opcionális billentyűzetes dokkolóval.

 

Hirdetés

 

A feltüntetett konfigurációkat egyelőre nem kell készpénznek venni, de azért érdemes megemlíteni, hogy 1.5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorról, Adreno 320 grafikáról, 1GB memóriáról és 16GB-os háttértárolóról szólnak a hírek. Az Android 4.4 KitKat rendszert futtató, 1280x800 pixeles kijelzővel felszerelt tableteken 2MP-es elő- és 0,3MP-es hátlapi kamera is helyet kap majd. Az Asus egyelőre nem erősítette meg a K01E és K01B létezését, ám ha sor kerül rá, valószínűleg már hivatalos elnevezéseikkel mutatják be őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.