Hirdetés

Szokatlan netbook-tablet hibrid a Delltől



|

Az Inspiron Duo érintőképernyője a saját keretében forog.

Hirdetés

Meglehetősen formabontó eszközzel rukkolt elő tegnap a Dell az Intel Developer Conference-en: az Inspiron Duo egy tablet-netbook hibrid, azonban nem a kategóriájában megszokott, „visszahajthatós" kijelzővel szerelték fel.

 

Dell Inspiron Duo
Dell Inspiron Duo

 


A 10 colos, multitouch érintőképernyő a saját keretében forog a tengelye körül, amely valóban egyedi és hasznos megoldásnak tűnik. Sajnos a Dell szakembere, David Zavelson által bemutatott eszközről hardveresen nagyon keveset lehet tudni: a már elhangzottakon kívül még kiderült, hogy kétmagos Atom processzor (vélhetően az N550-es) dolgozik benne, és egy egyéni kezelőfelülettel is ellátott Windows 7 operációs rendszert futtat.

 


Az amerikai vállalat még idén piacra kívánja dobni az Inspiron Duót, így elvileg karácsony előtt a boltok polcaira kerülhet - már csak az kérdés, hogy hol, és mennyiért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.